INTERVIU CU „DOI DEEJAY” POZITIVI

0
1017

Proiectul “Doi Deejay” a luat nastere in vara anului 2010, este compus din doi oameni pentru care muzica nu inseamna doar un hobby, ci si un stil de viata. Lyne(Alin Stan) si Andreyou(Andrei Clinci) si-au unit fortele si ideile muzicale, tot in vara lui 2010 si au lansat prima piesa sub numele Doi Deejay „Caminaba por la noche” un vers ce s-a auzit o vara intreaga pe litoral dar si in cluburi si la radiourile comerciale. In repertoriul baietilor mai gasim „Onaita” si cea mai noua piesa a lor „Paranoia” dar si doua remixuri de top pentru Robert Georgescu & Lara-“Beside You” si  Nick Kamarera feat Mike Diamondz-“Thailanda”.

Genul de muzica adoptat de catre cei “Doi Deejay” este house, comercial, latino house, progresive si tech-house. Mai multe despre cei doi baieti si proectul lor aflati in interviul de mai jos:

R4fun: Cum v-ati cunoscut si cum ati ajuns sa construiti acest proiect?

Doi Deejay(DJ Lyne ): Ne cunoastem din copilarie …am crescut, practic, impreuna…la butoane ne-am intalnit intr-o discoteca din localitatea natala. De acolo am pornit impreuna si am decis sa dam nastere unui nou proiect, anume “Doi Deejay”.

R4fun: Majoritatea dj-ilor se afirma sub un singur nume, voi ati iesit din tipar si sunteti o echipa. Daca v-ar propune cineva sa faceti asta separat ce ati spune?

Doi Deejay(DJ Lyne ): Proiectul „Doi Deejay” va fi intotdeauna cu 2 membrii de aici si numele si cat timp acest proiect va exista cei doi membrii vor fi Lyne si Andreyou. In viitorul apropiat nu vom merge la party-uri separate, le vom face numai impreuna.

Doi Deejay(DJ Andreyou): De cand am inceput acest proiect vom fi, clar, intotdeauna, doi deejay. Inainte de proiectul Doi Deejay au fost si evenimente separat, dar acestea au ramas istorie.

R4fun: Am avut ocazia sa va aud live dintr-un club, aveti acelasi rol in acest proiect sau faceti pe rand la platane, mixere si partea de mc?

Doi Deejay(DJ Andreyou): Facem pe rand la butoane, suntem o echipa.

Doi Deejay(DJ Lyne ): Egalitatea si spiritul de echipa este punctul nostru forte, ca in orice colaborare de bun augur si succes.

R4fun: Dintre cluburile in care ati mixat, puteti mentiona unul unde v-ati simtit cel mai bine si atomosfera a fost incendiara?

Doi Deejay(DJ Andreyou): Montanaaaaa, acolo unde eu sunt rezident si nu mi-e greu sa spun ca cele mai bune petreceri au fost acolo. Acum mergem numai impreuna si in acest club.

Doi Deejay(DJ Lyne ): Da, da. Cu siguranta Montana (Prahova), este clubul unde mergem intotdeauna cu mare placere,  acolo s-a nascut proiectul nostru.

R4fun: Ce simtiti cand sunteti la platane si un club plin se distreaza la maxim?

Doi Deejay(DJ Andreyou): Inca nu am tras pe nas si nici nu am de gand, dar din auzite,  senzatia e aceeasi.

R4fun: Mixurile vostre pot fi auzite vineri si sambata la radio 21? Ati mai mixat si pentru alte radiouri?

Doi Deejay(DJ Andreyou): Da, in fiecare vineri si sambata de la ora 23:00 pe Radio21. Eu am mai mixat si pentru Dj Pro Radio.

Doi Deejay(DJ Lyne ): In trecut pentru Kiss FM

R4fun: Seturile voastre sunt difuzate si pe alte posturi fm sau online?

Doi Deejay(DJ Lyne ): Suntem exclusiv “pozitivi”, so…party positive.

R4fun: Va exista pe viitor o a treia persoana, de exemplu o voce pentru o eventuala piesa marca Doi Deejay? Asa cum se poarta acum DJ-ul/ii si vocea.

Doi Deejay (both): Vor urma cateva colaborari, dar nu dam, inca, nume. O sa va facem o surpriza placuta.

R4fun: Ce alte noutati aveti pentru noi?

Doi Deejay(DJ Lyne ): Am  scos recent “Paranoia”, va invitam sa ascultati si asteptam pareri. Pentru luna aprilie pregatim, deja, ceva nou.

Doi Deejay(DJ Andreyou): Va urma o piesa in colaborare cu baietii de la Sunrise Sound (DJ Antonio Parazar si White Trumpet).

R4fun: Ce parere aveti de aglomeratia de piese dance – clubbing de pe piata romaneasca?

Doi Deejay(DJ Andreyou): Este un lucru bun, ajung pe radiouri cei ma buni si am inceput sa exportam muzica romaneasca, ceea ce este extraordinar.

Doi Deejay(DJ Lyne ): Toata lumea are dreptul sa faca muzica asa cum le place,  important e sa existe o miza si sa ne dam silinta ca intotdeauna sa facem ceva mai bun.

R4fun: Eu am impresia ca  sunt promovati  numai artisti cu case de discuri si impresari cunoscuti in “spate”, (banuiesc ca aveti in plan si voi o colaborare cu o casa de discuri).

Doi Deejay(DJ Lyne ): Asta asa este, dar asta ne motiveaza si mai mult sa facem piese cat mai bune, la auzul carora sa nu reziste nimeni.

Doi Deejay(DJ Andreyou): Noi inca nu avem de gand sa semnam cu nimeni cat despre impresariat, avem o gasca foarte buna in Constanta care ne ajuta.

R4fun: Ce artisti, deejay preferati aveti?

Doi Deejay(DJ Lyne ): Swedish House Mafia.

Doi Deejay(DJ Andreyou): Nadia Ali.

R4fun: Pentru cei care vor sa va asculte si downloada mixurile unde o pot face?

Doi Deejay(DJ Lyne ): Pe radio21.ro, la sectiunea de podcast a emisiunii Party Positive.

Doi Deejay(DJ Andreyou): Sau pe facebook.com/doideejay.

Pentru cei interesati de evenimente marca Doi Deejay: booking – Razvan Costea – 0765381875.

DOI DEEJAY – PARANOIA

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=LcIvzQK5tW0[/pro-player]

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: