Interviu cu Adrian Tutu : “Toate piesele de pe album vor avea un mesaj inspirat din viata mea”

2
719

Am fost de curand la studio si am stat de vorba cu Adrian Tutu, cel mai talentat roman  din primul sezon al show-ului cu acelasi nume. L-am gasit alaturi de cel mai important om care il sustine in cariera muzicala, Boier Bibescu, care este si producatorul acestuia. Baietii lucreaza de zor la primul album al lui Adrian, un album ce va contine foarte multe colaborari,despre care nu a vrut sa ne dezvaluie nimic…totul e secret. Mesajele transmise pe acest album sunt inspirate 100% din viata lui Adrian de pana acum, la fel ca si piesa de debut: “Cum ar fi”…colaborare cu Nicola. Piesa suna foarte , foarte bine si a mai inchis din gurile rele care spuneau ca “nu se mai aude” nimic de A. Tutu.

Am gasit un tanar artist  care este chitit foarte mult sa invete, sa evolueze si sa ajunga un nume important in aceasta industrie. Dintre artistii de rap de la noi ne-a spus ca ii apreciaza pe toti, fiecare fiind deosebit in felul sau. Dar cel mai bine urmariti interviul atasat.

 

Videoclip Adrian Tutu

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:

2 COMENTARII

  1. […] de Boier Bibescu, cel care a lucrat tot albumul cu Adrian, asa cum ne-a dezvaluit chiar el in interviul pe care i l-am luat cu ceva timp in urma. Versurile sunt scrise in totalitate de […]

Comments are closed.