Interviu| Cristi Enache: „Avem multe concerte in aceasta vara, dar lucram si la noul album”

Date:

In acest weekend au avut loc o serie de spectacole la Urziceni cu ocazia „Zilelor orasului” 😀 Se stieeee, muzica si petrecere 🙂 Au fost multe trupe prezente si interpreti de muzica fapt ce a genrat desigur si distractie.Printre artistii invitatii in enumeram pe Kristine, DJ Rynno si Silvia dar si Directia 5 care au sustinut un super recital. Prietenul nostru Geani Marinache a fost prezent la eveniment si i-a luat un interviu lui Cristi Enache dupa spectacol.

Cu ce impresii plecaţi din Urziceni având în vedere faptul că din punctul nostru de vedere tot show-ul făcut de trupa Direcţia 5 s-a văzut şi auzit foarte bine în Parcul Tineretului din municipiu?

CRISTI ENACHE: Da, este prima noastră apariţie live la Urziceni, ne-a plăcut foarte mult să interpretăm piesele noastre aici iar reacţia publicului spectator s-a văzut că a fost una la cote maxime!De fapt, noi cam umblăm în această perioadă prin ţară pentru că mai avem în plan şi alte oraşe care îşi sărbătoresc zilele.

Ce anume v-a încântat mai mult din acel moment când aţi ajuns în zonă şi după terminarea concertului?

CRISTI ENACHE: Sunt foarte bucuros să mărturisesc că sunt acele momente care cred eu că au avut priză la publicul de aici când am interpretat single-ul nou care se numeşte „ O fată ca ea” şi care a fost lansat oficial pe 6 martie 2012. Deşi nu i-am făcut între timp un videoclip şi nu are o promovare amplă este foarte cunoscut şi mi-a plăcut faptul că şi oamenii de aici au rezonat.

Ce planuri are Directia 5 pentru aceasta vara ?

 CRISTI ENACHE: Referitor la muzica noastră aflaţi că în toamnă vom lansa un disc nou care se numeşte “Electric Love Story” şi pe care îl vom lansa în cadrul unui concert la Sala Palatului, mai exact în luna octombrie dar fireşte mai cântăm şi alte piese de pe acest disc în concertele noastre prin ţară. Este un stil de viaţă cu care noi ne-am obişnuit de fiecare dată şi lucrăm în acest ritm. Pe de altă parte avem piese cu mai multe variante, “Îţi mulţumesc” fiind una dintre ele în varianta slow dar şi ritmată. Ne adaptăm repertoriul în funcţie de locul unde cântăm iar oamenii din câte am constatat vor ceva dinamic. Orchestral vorbind şi aici putem spune că ne-a ieşit ceea ce doream să fie.

Mulţumim

CRISTI ENACHE: Mulţumim şi noi şi baftă şi vouă în proiectele pe care le demaraţi!

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=AEsc8peZF2M[/pro-player]
Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

În cât timp se recuperează investiția în panouri solare?

Atunci când cineva alege să investească în panouri solare,...

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...