INON aka Noni Razvan Ene lanseaza “Give Me The Sunlight”.

Date:

Noni Razvan este prezent in lumea muzicala de la o varsta foarte frageda, participand la numeroase emisiuni de televiziune si spectacole pentru copii si adolescenti. In 2010 a fost ales de  Disney Channel sa interpreteze varianta in limba romana a single-ului “I Wouldn’t Change A Thing”, fapt ce l-a facut si mai cunoscut decat era, fiind un prim pas catre marea provocare din 2011: maturizarea muzicala si aparitia primului singel sub numele de INON.

Piesa lansata de tanarul artist sub egita catmusic se numeste  “Give Me The Sunlight” si este compusa de catre Sunrise INC si Liviu Hodor. Piesa fiind compusa de clubberi amintiti are un sound ritmat, respectand „reteta” care a prins foarte bine in 2010 si de care publicul nu s-a plictisit. Inon a declarat in legatura cu noua sa piesa :

“Muzica este cel mai important lucru din viata mea si tot ceea ce am facut pana acum are legatura cu cantatul. Colaborarea cu Disney a avut un rol important in evolutia proiectului INON; a fost exact acea maturizare de care era nevoie. Construirea proiectului a inceput imediat dupa lansarea filmului, iar <Give Me The Sunlight> este exact genul de piesa pe mi-l doream”

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...