Hey mama! C.R.B.L a selectat cele mai bune fete pentru noul clip

Date:

Se pare ca artistii au prins gustul colaborarii directe cu fanii, fie pentru ca asa „sar”   peste firmele de casting, fie pentru ca asa totul e mai natural, mai autentic.

La fel a procedat si CRBL pentru noul sau clip, Hey mama ce urmeaza sa fie filmat in curand. Duminica CRBL si-a selectat cele mai „bune” 25 de fete doritoare sa apara in clip. CRBL nu a avut privilegiul de a selecta singur fetele, alaturi de el in juriu au fost:  Elena, sotia sa, Lucian Mitrea impresarul sau si Oana Tache, VJ la MTV.

“Nu am ales doar in functie de felul in care arata, ci si dupa cum danseaza, dupa  atitudine, daca au curaj, daca sint dezinhibate si arata ca stiu sa se distreze. Cred ca publicul de la Club Daimon a fost multumit dupa cum a reactionat si cred ca fost o dupa amiaza frumoasa. Chiar sexy as putea spune. Acum toata lumea se asteapta sa urmeze un videoclip cu tipe dezbracate, dar conform definitiei CRBL o sa fie unul atipic si original. O sa aveti o surpriza”, promite CRBL.

In urmatoarele zile, CRBL si echipa lui vor filma videoclipul piesei “Hey Mama”, lansarea fiind programata chiar de ziua artistului, pe 30 iunie.

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...