George Piştereanu in videoclipul „Sete de noi” al lui Ellie White!

Date:

George Piştereanu, actorul din „Loverboy” şi „Eu când vreau sa fluier fluier” joacă rolul principal în videoclipul piesei „Sete de noi” interpretată de Ellie White.

Cel mai aclamat actor al noii generatii, George Piştereanu, este invitatul special al noului clip semnat Ellie White, „Sete de Noi”, regizat de Alex Ceauşu.

„Colaborarea cu Ellie White este o premieră pentru mine, nefiind până acum implicat în niciun fel de clip muzical. Mi-a făcut plăcere să o cunosc pe Ellie, un artist de elită din piaţa muzicală românească şi cu un potenţial enorm pe pieţele internaţionale”, spune George Piştereanu. Peste 20 de ore de filmări, cinci locaţii, 30 de costume în valoare de 20.000 de euro şi o echipă de aproape 70 de persoane – aşa s-ar putea descrie, în cifre, agitaţia de ieri de pe platourile de filmare.

Piesa „Sete de Noi” se bucură de mare succes, ajungând pe locul doi în topul celor mai difuzate piese româneşti pe radiouri. În paralel, cariera internaţională a lui Ellie White se afla în plină ascensiune, piesele ei fiind ascultate acum în Italia, Spania sau Rusia.

„A fost o nebunie la filmări. Am schimbat locaţii, am alergat dintr-o parte într-alta a oraşului, totul contra cronometru. Am făcut însă o treabă foarte bună. Ma bucur că George a acceptat invitaţia de a juca în clipul meu. L-am admirat în rolurile lui, iar dupa ce l-am cunoscut pot sa spun că este un actor şarmant, foarte talentat, cu mare potenţial. Am chiar învăţat câte ceva de la el cu prilejul filmărilor”, declară Ellie White.

Asteptam cu mare drag premiera videoclipului! 🙂 Haideti sa reascultam „Sete de noi”!

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=tMDdnbIeSkk[/pro-player]
Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...

Erika Isac si mesajul piesei Macarena

Putem sa privim mesajul piesei Macarena semnată de Erika...

Cum să transformi o petrecere de copii într-o aventură magică cu ajutorul animatorilor la petrecere

Rolul Animatorilor la Petrecere în Transformarea unei Petreceri de...

Comedybox.ro, merita banii ?

Mi-am facut abonament la platforma comedybox dupa aproximativ 2-3...