GEORGE MICHAEL MERGE LA DEZINTOXICARE

Date:

George Michael care a părăsit închisoarea luni (11.10.10), după patru săptămâni de sentinţă pentru conducere sub influenţa drogurilor şi posesie de canabis – vrea să depăşească dependenţa de substanţe interzise astfel încât sa nu mai repete aceleaşi probleme şi ajungă înapoi în închisoare.

El a spus: „vreau să înving dependenţa mea de droguri şi să duc o viaţă normală. Nu vreau să ajung înapoi în închisoare. Este un loc oribil.  M-am speriat cand am văzut ca acolo nu esti considerat o persoană, esti doar un număr. Am greşit şi am plătit pentru aceasta prostie şi vreau sa-mi vad de viaţa mai departe.”

În noaptea eliberării a ales sa facă o plimbare cu maşina împreuna cu partenrul său Kenny Goss, discuţia dintre ei rămânând confidenţială. Kenny a spus doar ca este deja în reabilitare.

Purtătorul de cuvânt al cântăreţului de 47 de ani, a spus de asemenea că nu-l poate contacta pe George şi  nu are nici o idee unde este.
Când a fost întrebat la prânz ieri (12.10.10), despre  George , partenerul său Kenny a spus că acesta este la „relaxare”.

Prietena sa, Geri Halliwell a fost însă surprinsă făcându-şi apariţia în casa lui din Highgate, din nordul Londrei, dar a plecat repede.

Remember, una din piesele care mie imi plac mult:

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...

Erika Isac si mesajul piesei Macarena

Putem sa privim mesajul piesei Macarena semnată de Erika...

Cum să transformi o petrecere de copii într-o aventură magică cu ajutorul animatorilor la petrecere

Rolul Animatorilor la Petrecere în Transformarea unei Petreceri de...

Comedybox.ro, merita banii ?

Mi-am facut abonament la platforma comedybox dupa aproximativ 2-3...