GEORGE MICHAEL MERGE LA DEZINTOXICARE

Date:

George Michael care a părăsit închisoarea luni (11.10.10), după patru săptămâni de sentinţă pentru conducere sub influenţa drogurilor şi posesie de canabis – vrea să depăşească dependenţa de substanţe interzise astfel încât sa nu mai repete aceleaşi probleme şi ajungă înapoi în închisoare.

El a spus: „vreau să înving dependenţa mea de droguri şi să duc o viaţă normală. Nu vreau să ajung înapoi în închisoare. Este un loc oribil.  M-am speriat cand am văzut ca acolo nu esti considerat o persoană, esti doar un număr. Am greşit şi am plătit pentru aceasta prostie şi vreau sa-mi vad de viaţa mai departe.”

În noaptea eliberării a ales sa facă o plimbare cu maşina împreuna cu partenrul său Kenny Goss, discuţia dintre ei rămânând confidenţială. Kenny a spus doar ca este deja în reabilitare.

Purtătorul de cuvânt al cântăreţului de 47 de ani, a spus de asemenea că nu-l poate contacta pe George şi  nu are nici o idee unde este.
Când a fost întrebat la prânz ieri (12.10.10), despre  George , partenerul său Kenny a spus că acesta este la „relaxare”.

Prietena sa, Geri Halliwell a fost însă surprinsă făcându-şi apariţia în casa lui din Highgate, din nordul Londrei, dar a plecat repede.

Remember, una din piesele care mie imi plac mult:

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...