Gadyno participa la concursul organizat de David DJ

0
655

Ati citit cu siguranta la noi pe site despre concursul organizat de David DJ pe facebook prin care cauta o noua  VOCE pentru proiectul sau  🙂 Redactia 4 fun crede in potentialul artistic al lui Gadyno, astfel ca l-am inscris in concurs 😛

Daca si voi credeti la fel de mult ca noi in Gadyno faceti un efort si dati like pentru piesa inscrisa in concurs de noi, „No more lies”, compusa de Alin BRAT. Pentru a vota  intrati pe profilul de facebook al lui David DJ.

Recent Gadyno a  dat un interviu pentru exclusivnews.ro:

De ce până la această vârstă nu ai ieşit în evidenţă cu muzica pe care o cânţi ?

Nu ştiu ce să zic aici…  Poate că m-a ocolit norocul (n.r. râde) sau nu l-am căutat eu suficient de mult. Zic eu că ar fi unul din motive. Cel mai plauzibil ar fi că în muzica românească este foarte greu să intri atâta timp cât traim în ”Romania Piţipoancelor” şi totul ţine de relaţii şi pile, o metodă dobândită cu zeci de ani în urmă.

Ce lucrezi în prezent ?

În prezent sunt un mic întreprinzător comercial şi în timpul liber sunt Dj la un post de radio pe internet, Radio Momente Magice.

Ce planuri ai  şi ce îţi doreşti  de la viitor ?

Planurile ar fii multe… eventual lansarea unui single care să devină hit în România pentru că în multe ţări piesele mele de moment sunt în topuri, un videoclip şi lasarea pe piaţa muzicală românească. O altă dorinţă,  să pot intra ca animator la un post mai mare de radio .

Restul interviului il puteti citi aici

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: