Francisca feat. Uddi – Piatra de pe inima (single nou)

0
1985

Francisca feat. Uddi - Piatra de pe inima

Piesa „Piatra de pe inimă” este o coproducție Cat Music și Chili Music Pro,  fiind compusă de către Marius Dia si produsa de Lorean Georgian, iar colaborarea dintre cei doi artisti s-a concretizat după participarea în cadrul concursului X Factor.

„<Piatra de pe inimă> este o parte din mine, dar și un nou început! Gelozia, posesivitatea, indiferența distrug lent, dar sigur, fiecare poveste de dragoste și ajungem să luptăm pentru o relație fără viitor. Mi-am dorit colaborarea cu UDDI deoarece, după concursul X Factor, am legat o strânsă relație de prietenie și, împreună cu echipa mea, am decis că el este cel mai potrivit pentru acest proiect”, declara Francisca.

“Colaborarea cu Francisca este un lucru pe care mi l-am propus de mult si iata ca, in sfarsit, a prins contur. Noi ne stim inca de la X Factor si imi face placere sa lansam o piesa impreuna. Sper sa va faca si voua la fel de multa placere sa o ascultati“, continua UDDI.

Francisca si-a descoperit pasiunea pentru muzica de la varsta de 5 ani, iar timp de 14 ani a studiat actoria, muzica si dansul indrumata de numeroase personalitati celebre din Romania si de peste hotare. Anul 2012 isi pune amprenta asupra carierei sale, odata cu participarea in cadrul celebrului concurs X Factor, unde Francisca uimeste juriul cu calitatile ei vocale si reuseste sa ajunga pana in semifinala, alaturi de trupa RED.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: