Filmarile pentru cel mai nou clip Mandinga au continuat in Dubai

0
543

Mandinga a filmat prima parte a clipului pentru piesa Zailelah intr-un club din Bucuresti, acolo unde am fost i noi si i-am luat la intrebari. Ulterior gasca nebuna de la Mandinga a plecat in Dubai pentru a filma o serie de cadre inedite. Regizorul  Florin Botea a coordonat doua echipe, una romana si una araba pentru a descrie in imagini povestea unei iubiri.

Toata aventura araba incepe dupa ce Elena, solista trupei si personajul principal al videoclipului, este transpusa intr-un vis datorita unui inel pe care il pune pe deget, inel misterios gasit in club. In acest vis, ea este printesa Zaleilah, care strabate meleaguri exotice in cautarea iubirii.

Membri trupei nu au putut sa rateze o astfel de ocazie, astfel ca pe perioada filmarilor a fost realizata si o sedinta foto cu Edward Aninaru, denumita Desert Rose. Daca va intrebati unde au avut loc filmarile va spunem tot noi: in desert, fie pe un iaht pe apa, dar si cu un elicopter, masini sport si chiar in cea mai mare cladire din lume, Burj Khalifa.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=tdgYyXt8R5I[/pro-player]

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: