Feli Donose- Cine te crezi ( videoclip )

Date:

Feli Cine te crezi

Feli, una dintre vocile puternice de la noi, participanta la show-ul de televizune Vocea Romaniei revine in atentia pubicuului cu piesa “Cine te crezi” ?
Ritimul piesei si compozitia ii pun in valoare foarte bine vocea si ne arata inc-o data ca merita sa fie prezenta in topurile muzicale.

„Cine te crezi descrie o poveste reală: uneori o relație poate fi toxică, iar detașarea poate fi foarte grea. Este o experiență prin care am trecut mulți dintre noi într-un moment al vieții, sau la care cel putin am fost martori,” spune Feli.

Feli Cine te crezi

Cine te crezi, o productie HaHaHa Production

Piesa compusa de echipa de la HaHaHa Productions ne vorbeste despre o relatie “dubla” a unui barbat care nu poate renunta la nici una dintre femeile alaturi de care traieste “povestile” de iubire. Textul scris chiar de Feli Donose este puternic si cantat din suflet si fie ca vrem sau nu ne punem intrebarea in ce masura a fost inspirat din viata reala a artistei. Despre viata ei sentimentata nu stim foarte multe si nici nu vrem sa acordam o importanta prea mare subiectului, cert este ca Feli a trait o poveste frumoasa de iubire cu George HORA, compozitorul de la STUDIO 66 din Timisoara. Muzica pentru Cine te crezi este compusa de Feli Donose, Serban Cazan si Smiley. De productia video-ului s-a ocupat echipa de la HaHaHa Video Production, iar regizor a fost Catrinel Danaiata.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...