EXCLUSIV – CITY OF LIGHTS – RIDICA CORTINA MISTERULUI

9
1895


Vă  mai amintiţi melodia “În Culori” semnată  Adler & MCA? Piesa a fost “hit” cu aproximativ 3 ani în urmă. Iată videoclipul de pe atunci cu Adler si MCA:

Aceasta este vechea formulă prin care Alin Brat aka. MCA s-a lansat pe piaţa muzicală.

Ce a facut de atunci şi până acum? Unde a fost pitit Alin Brat? Ei bine, în studioul său, unde a compus numeroase piese, pentru artişti mai noi sau mai vechi precum: Thaya, Gadyno şi Evian Kado (ale caror piese au facut furori peste hotare, în ţări precum: Grecia, Turcia, Bulgaria, Cipru etc.)

Unde vreau sa ajung de fapt? La noul său proiect muzical, bineînţeles.

În exclusivitate pentru www.redactia4fun.ro , MCA ridică vălul misterului şi scoate la rampă noul proiect (al carui voce este) – CITY OF LIGHTS – despre care am scris  zilele trecute. Tot în articolul trecut am prezentat single-ul de lansare al trupei City of Lights – “No Destination” – şi un teaser al urmatoarei piese.

Azi, vă aducem în prim plan piesa “Unspeakable Love”, în varianta full version şi poze cu noua componenţă a trupei formată din: Alin Brat (voce), Dan Teodorescu (DJ, o sa-l vedeţi la platane) şi Adrian Vlad (clape). Cei trei îşi propun să vă ofere ceva nou din punct de vedere al sound-ului şi parerea mea este că reusesc.

 

Ce spuneţi de transformare? Cum vi se par noile piese semnate Alin Brat (MCA)?

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:

9 COMENTARII

  1. Nu pot sa cred !!! Ce tare mai era piesa In culori fratilorrrr……si nu pot sa cred ca mca a revenit…ma gandeam ca…gata…s-a lasat !!! bvvvvvvvvvvvv !!! timisoara e cu voi !!!

  2. Eu apreciez foarte mult ca baietii vor intr-adevar sa schimbe putzintel stilul si asta e foaaaaaaaarte bn …suntem satui de pop-corn…ne-a rupt!!! Voce cu potentzial si figuri comerciale , exact ceea ce trebuie pt un succes !!! Mie imi place foarte mult ceea ce fac ei !!! Mult succes baieti !!!

  3. Acum cateva luni am reascultat melodia ” In culori” si mi-a amintit de o parte din trecut… Cu timpul am descoperit melodii marca MCA si mi-am dat seama ca acolo un spatele clapelor, in spatele microfonului si dincolo de peretii studioului exista un om care iubeste muzica si pentru care aceasta a ajuns precum un cult… Acel om se numeste Alin Brat, un tanar care la 19 ani innebunea fetele cu hitul ” In culori”, un om care a ajuns „pe sticla” datorita talentului sau si prin munca multa. Astazi Alin Brat este tanarul matur, care isi petrece majoritatea timpului in studioul sau ( care poarta amprenta sa pana la ultimul coltisor ) o persoana care practica acea meseria pe care si-a dorit-o dintotdeauna, care iubeste ceea ce face ceea ce se observa clar in piesele pe care le produce. In zilele noastre putini se rezuma in a practica o meserie care sa fie si placuta nu numai bine platita. Dupa cum vedeti , cand pui suflet rezultatele sunt spectaculoase :) Felicitari :*

  4. era de asteptat … alin e mare!!!! le are cand e vb de muzica! ma bucur pt el sper sa ajunga acolo sus in top unde ii este locul ….. !!!! MULTA BAFTA ALINEEE!!!!

Comments are closed.