Escape Crew Bucuresti, revin in forta!

0
1115

workshop-jpgDupa cum stiti cei de la Escape Crew reusesc sa ne surprinda mereu placut!

Luna aceasta ei aduc pe data de 24 Mai, un workshop de hiphop cu Goerge Ivanov, aka. Gringo.

Se anunta un workshop incendiar, cu mult dans,muzica si distractie,puteti participa la acest eveniment intrand pe pagina de facebook a trupei de dans. http://facebook.com/EscapeBucuresti, ori pe pagina : https://www.facebook.com/events/1509403612614989/

Workshop-ul tine 2 ore, incepand cu ora: 13:00, locatia se afla pe Soseaua Vergului nr 8, Sector 2. Bucuresti.
Puteti lua legatura direct cu oragnizatorul acestui event la nr de tel: 0765.332.841. Alexandru Cristian.
Ori puteti ajunge pe data de 24 mai, ora 12:30 in fata gurii de metrou, Costin Georgian, unde de acolo o sa fiti preluati de catre un membru al Escape Crew.

O sa fie o experienta de neuitat, inveti miscari noi, si iti faci mai multi prieteni.

Cei de la Escape Crew vor avea in luna iunie mai multe spectacole, unde au inclus in numarul lor de dans, si copii cu varste de 6 si 8 ani. Ei au deschis si o grupa de dans, destinata celor cu varste cuprinse intre 6 si 12. Ani. Intre Orele: 11:00-13:00, la studio-ul Escape.

Puteti merge cu incredere, prima sedinta este gratuita!

Ei si-au propus ca anul acesta sa participe la diferite concursuri,evenimente,aparitii tv si la anul ii vom vedea la Romania Danseaza.
Fido deja ii pregateste pe micuti pentru show-uri. Pe Fido il mai puteti vedea alaturi de Sandra N, artista care canta alaturi de Marius Nedelcu din trupa Akcent.

Daca doriti sa aflati mai multe,puteti intra direct pe pagina lor oficiala, unde acolo puteti urmarii toata activitatea celor de la Escape. http://escapecrew.ro/

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: