Elena (Mandinga) „Impreuna mergem sa castigam finala Eurovision”

Date:

Aseara a avut loc la Baku semifinala Eurovision 2012 in care trupa Mandinga a intrat in concurs pe pozitia a 6-a. Dupa caum stiti piesa care ne  reprezinta in aceasta an este ZALEILAH, compusa de Costi Ionita. Compozitorul de la Dr. Studio se straduieste de mai multi ani sa obtina o calificare in finala Eurovision, iar anul acesta trupa Mandinga i-a purtat noroc.

Din fericire ne-am calificat, astfel ca Romania a intrat in finala. Dintre cele 17 tari care au intrat aseara in concurs noi am fost norocosi si am intrat in primele 10 tari ce vor intra in etapa urmatoare. Ţarile calificate în finală sunt: ROMÂNIA, Moldova, Islanda, Ungaria, Danemarca, Albania, Cipru, Grecia, Rusia şi Irlanda. Cu toate ca la „bursa pariurilor” Romania era cotata cu sanse mari pentru finala aseara au fost ceva probleme tehnice pentru solista trupei Mandinga.

Elena nu a auzit absolut nimic in casca, dar datorita faptului ca stie foarte bine piesa si se sincronizeaza perfect cu colegii sai a reusit sa faca o reprezentatie buna.

„A fost foarte dificil să cânt fără să aud nimic. Mă bucur că am reuşit să nu vă dezamăgesc şi să cânt împreună cu ceilalţi colegi „Zaleilah” până la capăt, iar interpretarea noastră să primească atâtea voturi din partea telespectatorilor. Suntem mândri să reprezentăm România în finala Eurovision”, spune Elena în comunicatul remis MEDIAFAX.

„Este ca atunci când conduci o maşină cu geamurile aburite. Se vede ceva, dar totuşi dacă nu cunoşti foarte bine drumul faci uşor un accident. Aşa a fost şi pentru mine pe scenă. Noroc că ştim foarte bine piesa şi că există o comunicare perfectă între mine şi băieţi pentru că am reuşit să facem faţă unui moment delicat. Am avut o scurtă reacţie de şoc în momentul în care am realizat că nu mai aud nimic în cască. Pentru cei care nu sunt familiarizaţi cu scena, asta înseamnă că este aproape imposibil să te sincronizezi cu piesa şi colegii de scenă, bazându-te doar pe ecoul care vine din sală. Totuşi noi am reuşit să trecem peste acest moment, să ducem piesa până la capăt şi cu ajutorul telespectatorilor şi al juriului de specialitate să reprezentăm România în finala Eurovision”.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=27ltOYKnhWQ[/pro-player]

sursa: gandul.info Foto: CĂTĂLIN ABAGIU( MediaFax)

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...