Elena Gheorghe va cânta cu Xzibit

0
626

Elena Gheorghe va susţine maine în Germania, două concerte alaturi de   artistul internaţional Xzibit.

Se pare ca 2011 este anul realizărilor pentru Elena Gheorghe intrucat artista se bucură de împliniri în viaţa personală, fiind însărcinată cu primul său copil, cat si in viata profesionala,   cariera ei muzicală fiind în ascensiune.

„Disco Romancing” şi „Midnight Sun” sunt piesele cu care Elena a cucerit pieţele internaţionale. Cele două single-uri au ajuns hituri în ţările unde au fost licenţiate prin intermediul Cat Music.

„Nu pot spune că ascult muzica lui Xzibit, însă îl apreciez pentru succes şi îmi place personalitatea lui. Mă flatează că vom cânta pe aceeaşi scenă”, spune Elena Gheorghe.

După show-rile din Germania, artista se reîntoarce în Spania, unde are programat începând cu 7 octombrie un turneu de o săptămână. Piesele ei au ajuns nr. 1 la cel mai ascultat post de radio dance spaniol, Maxima FM, şi au rămas în top săptămâni la rând. Acum, „Midnight Sun” se află pe locul al doilea, după ce săptămâna trecută a ocupat prima poziţie în clasamentul muzical, piesa Elenei fiind prezentă în top de 16 săptămâni.

Alvin Nathaniel Joiner, în vârstă de 37 de ani, cunoscut sub numele de scenă Xzibit, este rapper, actor şi vedetă de televiziune. El este cunoscut şi drept gazdă a emisiunii de la MTV „Pimp My Ride”. Printre albumele sale se numără „Restless”, „Man vs. Machine” şi „Weapons of Mass Destruction” şi a lucrat cu artişti precum Eminem, Snoop Dogg, Dr. Dre şi 50 Cent.

Sursa: Mediafax

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: