Doua surprize de la Claudia Pavel…

Date:

Claudia Pavel revine cu o noua piesa  Out of Love, compusa de Laurentiu Duta si si Tommy Clint. Piesa, la fel ca cea a Deliei are influente balcanice, ceea ce spune multe despre tendintele actuale in muzica 🙂 In acelasi timp Claudia Pavel a pozat in editia FHM Romania din luna mai.

Single-ul “Out of love” are un sound extrem de modern, este o melodie de sezon, energica si pozitiva care te imbie la dans. Consider ca un artist trebuie sa se incadreze in trendurile muzicale si pentru ca in momentul de fata muzica de club este pe val, mi-am dorit din tot sufletul sa abordez si acest gen. Marturisesc, m-am indragostit de “Out of love” inca de la prima auditie si sper ca si publicul sa aiba aceeasi reactie.

Interviu FHM:

Ai devenit cunoscută drept Claudia de la Candy. Spune-ne cât eşti de dulce, de fapt.

Cred că oamenii din jurul meu pot spune lucrul ăsta. Dar eu mă simt foarte dulce. Am o părere foarte bună despre mine.

Dar tu îi ierţi pe cei din jur ?

Lucrez la asta… în general, iert uşor.

Şi pe bărbaţi îi ierţi uşor?

Eh, e cam greu. Dacă te loveşte în orgoliu un bărbat, te-a cam terminat. Dar lucrez în direcţia asta, pentru că numai aşa poate să ajungă să funcţioneze o relaţie de durată.

Deci crezi că există relaţii care funcţionează OK şi de la distanţă?

Da. Dar la un moment dat trebuie să se stabilizeze. Eu nu am ajuns până acum la punctul în care să zic că mă mărit sau mă logodesc. Sau chiar la mutatul cu cineva în casă. Dar o relaţie, în partea ei de început, poate exista… până se ia o decizie. Pentru că e clar că la un moment dat trebuie luată o decizie. Eu, atunci când mă îndrăgostesc, mă îndrăgostesc cu tot sufletul şi nu mi-ar plăcea să stau departe de bărbatul iubit.

Faceţi sex pe Skype?

Nu, nu am încercat. Sunt destul de paranoică cu Skypeul, cu poze, filmuleţe. Mi-e frică. Nu mă dezbrac în faţa camerei. Mi se pare că oricând se poate intercepta ceva pe internet.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...