Desperados- Party de lansare, gen automatica :)

Date:

Miercuri 12 mai s-a lansat o bere „plecata de acasa” si in Romania: Desperados, un loc unde isi va gasi cu siguranta un teren prielnic de viata, tinand cont de pasiunea noastra pentru bere :))

A fost aleasa o locatie ideala pentru Desperados: Fabrica Automatica, ma rog ceea ce a mai ramas din ea ­čśÇ S-a facut UN PIC curatenie, dar s-a pastrat in conservare specificul de hala si s-a dat drumul la Party. Tot felul de reptile si-au facut aparitia in scena si printre noi; fete echipate cu catuse dornice sa te aresteze si bere …fara limite ­čÖé Pacat ca eram cu masina :))

Desperados a invitat la eveniment: vedete tv (Iulia Vantur, Maruta, A. Raicu) muzicieni si bloggeri. Party reusit, atmosfera incendiara……lume care se „batea” la intrare ….si a ramas pe afara:) Alaturi de mine a fost la party colegii de la redactie: Giani, Lavinia si Daniela plus Sergiu, bunul meu prieten┬á ­čÖé

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agit─â, vorbe┼čte mult ┼či ├«i enerveaz─â pe cei din redac┼úie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dac─â ai nevoie s─â transpor╚Ťi vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de sear─â sunt ├«ntruchiparea elegan╚Ťei. ├Än╚Ťelege importan╚Ťa...

Andia ÔÇô De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emo╚Ťiilor...

P─âreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...