Cursuri de dans in Bucuresti by Escape Studio

Date:

Prietenii nostri de la Escape Studio ( Fido & Co) au redeschis cursurile la scoala de dans dupa 4 scoala dansluni de pauza. Ei bine, chiar si dansatorii trebuie sa isi refaca puterile- mai ales pe timp de iarna. Acum ca a venit primavara si miscarea se impune va invitam sa va inscrieti cu toata increderea la cursurile scolii de dans:

Asadar daca iubesti muzica si dansul, vrei sa iti faci noi prieteni, sa mergi impreuna cu ei in excursii la mare sau la munte, sa participi la concursuri sau vrei doar sa faci miscare, aici este locul potrivit pentru tine.

Redeschiderea salii de dans va avea loc pe data de 13 Aprilie 2013.

La scoala de dans puteti invata urmatoarele stiluri de dans:  Tutting & experimental, popping, top rock, foot work, si multe altele. Si nu uitati, daca veniti cu 2 prieteni care se inscriu la sala de dans, beneficiati de un abonament gratuit timp de 1 luna sau daca aduci un prieten abonamentul tau scade cu 50%.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...