La cursurile de dans suntem ca o familie

Date:

Cursuri de dans pentru copiiFido de la Scoala de dans Escape a avut o idee tare faina; Sa organizeze o noua sedinta pentru copiii de la Scoala Profesionala Speciala nr. 2  din cartierul Pantelimon. In acest context a lansat o invitatie la Cursuri de dans pentru copii catre elevii de la scoala amintita mai sus. Copiii si-au dorit  sa iasa din lumea pc-ului / a strazii si s-au distrat alaturi de prieteni la cursurile de street dance.

Elevii au format o gasca tare faina si alaturi de psihologul scolii Adina Agache s-au prezentat la sala de dans amplasata pe Sos Vergului. Au invatat miscari noi, dar si ceva teorie in materie de dans. Mai presus de toate au invatat ca pot face ceva constructiv in timpul lor liber si pot avea sansa sa ajunga dansatori daca isi doresc acest lucru din tot sufletul

Valori si principii la Scoala de dans EscapeCursuri dans pentru copii

Scoala de dans reprezinta nu doar un loc unde cei mici invata sa danseze, ci un loc unde invata valori si principii ce merita admirate. Cei mici invata sa se incurajeze, sa se ajute intre ei pentru a evolua in dans. Cei mici spuneau ca sunt „ca o familie” si le-a placut cel mai mult „vibe-ul” intalnirii si faptul ca in ciuda situatiei inedite in care se intalneau nu au existat neintelegeri intre copii si chiar s-au legat prietenii.

Cursuri dans pentru copii

Cine doreste sa se inscrie la cursurile de dans oferite de cei dela ESCAPE STUDIO DANCE, pot intra pe site-ul lor www.street-dance.ro sau pe facebook facebook.com/EscapeBucuresti

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...