Making off lansarea „I Need You”-Crush & Alexandra Ungureanu

0
700

Acum o luna de zile Crush & Alexandra Ungureanu au lansat pe fatada Cocor media Channel clipul „I need yoy”, regizat de Konstantin. Revenirea celor 3 in aceasta formula s-a produs dupa o perioada de pauza, timp in care au fost implicati in proiecte separate. Filmarile pentru acest clip au fost realizate alaturi de trupa Impact , Tara, Corina Popovici si s-au desfasurat pe parcursul unei intregi saptamani prin Bucuresti.

`A fost al doilea videoclip pe care l-am regizat, de data asta chiar singur, de capul meu :). Am lucrat cu oameni minunati, cu prieteni, carora le multumesc pentru sprijin si ajutor, a spus Konstantin.

`Chiar daca a fost dimineata, poate prea dimineata pentru unii dintre noi, ne-am simtit minunat. A fost cel mai frumos mod de a ne incepe ziua`, a marturisit Alexandra la finalul evenimentului.

Clipul „I Need You”

Pentru a marca evenimentul lansarii, gasca „de la montaj”  a realizat si un making off foarte cool care surprinde reactia trupei in momentul in care a fost proiectat clipul. Sa-l urmarim:

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: