Making off lansarea „I Need You”-Crush & Alexandra Ungureanu

Date:

Acum o luna de zile Crush & Alexandra Ungureanu au lansat pe fatada Cocor media Channel clipul „I need yoy”, regizat de Konstantin. Revenirea celor 3 in aceasta formula s-a produs dupa o perioada de pauza, timp in care au fost implicati in proiecte separate. Filmarile pentru acest clip au fost realizate alaturi de trupa Impact , Tara, Corina Popovici si s-au desfasurat pe parcursul unei intregi saptamani prin Bucuresti.

`A fost al doilea videoclip pe care l-am regizat, de data asta chiar singur, de capul meu :). Am lucrat cu oameni minunati, cu prieteni, carora le multumesc pentru sprijin si ajutor, a spus Konstantin.

`Chiar daca a fost dimineata, poate prea dimineata pentru unii dintre noi, ne-am simtit minunat. A fost cel mai frumos mod de a ne incepe ziua`, a marturisit Alexandra la finalul evenimentului.

Clipul „I Need You”

Pentru a marca evenimentul lansarii, gasca „de la montaj”  a realizat si un making off foarte cool care surprinde reactia trupei in momentul in care a fost proiectat clipul. Sa-l urmarim:

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...