Crush&Alexandra Ungureanu – Cuvinte(New Video)

Date:

crush-alexandra-ungureanu-videoclip-cuvinte

Crush si Alexandra Ungureanu doresc sa aduca o schimbare pe plan muzical, astfel au compus o melodie de dragoste, lenta cu un mesaj foarte puternic.  Mesajul este acela ca videoclipul le ofera posibilitatea ca cei cu cu deficiente de auz si vorbire sa poata intelege mesajul piesei Cuvinte.

De muzică și text s-au ocupat Kisczuk Gabriel, Seniuc Sorin, Ungureanu Alexandra și Cernăuţan Radu Constantin (Konstantin), iar regia i-a aparținut lui Cernăuţan Radu Constantin (Konstantin).

„Dincolo de ‘Cuvinte’ e muzica, cel mai prețios dar al nostru pentru voi! Și pentru cei care nu pot auzi muzica așa cum o facem noi, majoritatea… Știu că muzica inimii lor e cu mult mai frumoasă și mai emoționantă, iar darul prieteniei lor e un adevărat privilegiu“, a spus Alexandra Ungureanu.

Despre „Cuvinte”, baietii de la Crush ne-au declarat: ‘Pe masura ce ne maturizam simtim nevoia de schimbare , devenim tot mai creativi. Cand ne unim mintile suntem mult mai creativi si ar fi pacat sa nu ne folosim la maxim de imaginatia noastra. Schimbarea a inceput cu single-ul cantat in vara acestui an, „Iubire de-o vara”. Am renuntat pentru o vreme la beat-urile house si am incercat sa compunem cu unele noi. Ne place sa surprindem.’

In urma cu cateva luni Crush si Alexandra au lansat piesa Iubire de-o vara ce s-a auzit in mai toate radiourile. Tot videoclipul rezumandu-se la 3 „ un tablou atat de clasic, dar care n-o sa-si piarda niciodata farmecul… vara, muzica, plaja, marea misterioasa in lumina lunii, briza, un el si o ea si un milion de promisiuni care par sa se nasca intr-o clipa magica si te lasi dus de val… Uneori un “ce-ar fi fost daca?”

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...