Costi lanseaza un nou clip alaturi cu KatdeLuna, “Always on my mind”.

0
827

costi katdelunaPiesa “Always on my mind” a fost compusa in studioul Dr. Costi, muzica fiind compusa de Costi Ionita, iar textul a fost scris de  Andreea Miller, iar aranjamentul a fost realizat de Silviu Dumitru, unul ditnre colaboratori vechi ai artistului. Piesa a fost lansata la nivel mondial alaturi de KatdeLuna si beneficiaza de un clip in regia lui Iulian Moga.

Povestea videoclipului este una cât se poate de frumoasă. Acțiunea se petrece în cadrul unei petreceri de bal-mascat, într-o atmosferă plină de glam și bun gust, unde o întâlnesc pe Kat DeLuna, pe care doresc să o cuceresc, lucru pe care îl reușesc în finalul videoclipului. Filmările au avut loc la Palatul Snagov, unde, deși am filmat timp de aproape 20 de ore neîntrerupt, ne-am distrat și am încercat să ne bucurăm de fiecare moment. Videoclipul va fi lansat în toate teritoriile lumii, ocazie cu care voi duce numele României cât mai departe, a declarat artistul pentru Libertatea

Piesa a fost lansata initial intr-o alta varianta in Bulgaria

Multi fani au remarcat asemanarea cu o piesa lansata in Bulgaria si interpretata de Preslava ce s-a numit  Kak ti stoi si a fost compusa desigur de Costi. Piesa a avut mare succes in tara vecina si a fost lansata la inceputul anului 2011.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: