Corina: Astept sa dau „lovitura” in afara

0
587

Corina a fost invitata in ultima edite a emisiunii „Podul lui Fintescu” de la Prima TV, unde a discutat despre planurile ei muzicale, atractia fata de moda dar si despre inceputurile ei in muzica.

Artista a declarat ca in ciuda faptului ca a absolvit doua facultati a  stiut de la inceput ca vrea sa faca muzica. Despre Corina stim cu totii ca se imbraca foarte bine, fiind laudata de toata lumea pentru ca stie „sa poarte hainele”. Acest lucru se datoreaza faptului ca artista a fost atrasa de moda inca de timpuriu, iar astazi se imbraca in primul rand in acord cu ceea ce canta, iar stilul ei vestimentar evolueaza simultan cu muzica ei. Chiar daca se pricepe la moda, Corina apeleaza la stilisti, despre care spune ca ” nu-mi pot <<livra>> ce isi doresc ei, asta pentru ca ma princep foarte bine la acest fenomen, dar intodeauna ma sfatuiesc cu ei in legatura cu tinutele mele”.

Imi propun sa dau „lovitura” afara

Legat de proiectele muzicale artista pregateste o maga lansare intr-un parc de distractii din Bucuresti, unde a filmat si clipul Munky Funky despre care spuna ca spera sa aiba succes in Romania si sa dea „lovitura” si in afara cu aceasta piesa.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=e96lk8B_NpU[/pro-player]
Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: