Connect-R isi cauta coleg de studio

0
593

Stiu sigur ca sunt multi tineri talentati in tara aceasta,  nu doar in calitate de solisti vocali, ci si de compozitori. Connect-R il cauta pe unul dintre ei pentru a lucra alaturi de el la studioul Rappin’ On Production. Stim cu totii ca in acest studio s-au nascut foarte multe hituri in ultimii 2-3 ani, iar acum baietii isi extind echipa, astfel ca au lansat un anunt …dar nu la mica publicitate ci in mediul online.

Anuntul suna cam asa:

Studiourile Rappin’ On Production se extind…dupa 3 ani de evolutie am reusit sa avem cele mai multe productii pe piata muzicala din Romania. Cautam o persoana cu experienta in compozitie muzicala, mix mastering, care a studiat minim un instrument. Daca crezi ca ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa noastra, trimite un demo + CV pe adresa: [email protected]

Artisul a lansat recent o piesa care face parte din stilul care l-a consacrat si anume rap. Piesa este alaturi de Cortes si se numeste Sweet 16 (R.O.P). Suna foarte bine si reprezinta o evolutie in stilul lui Connect-R , despre care cred ca va da lovitura cu adevarat in rap atunci cand va trece valul popcorn.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=kKgTTno_zpI[/pro-player]

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: