CONCERT ROXETTE, IN ROMANIA!

Date:


Grupulsuedez de muzica pop cu influente rock “Roxette” o sa susutina un concert in primavera anului 2011 in Romania. Cariera lor impresionanta de aproape 25 de ani, 75 de milioane de albume vandute in intreaga lume si peste 30 de hit-uri, se intregeste in 2011 cu un nou album si un nou turneu international. Fanii ii pot vedea pe 30 mai la Zone Arena.

Membrii grupului Marie Fredriksson si Per Gessle au format una din cele mai iubite si de succes trupe din lume, la sfarsitul anilor 1980 si inceputul anilor 1990.

“It Must Have Been Love”, unul din cele mai mari hituri ale trupei aparut pe albumul Tourism: Songs from Studios, Stages, Hotelrooms & Other Strange Places impreuna cu “The Look” sunt probabil cele mai representative cantece pentru trupa. Muzica Roxette este cel mai bine sintetizată de titlul albumului “Don’t Bore Us – Get to the Chorus!”.

In ordinea cronologica, va prezint albumele “Roxette”, aparute delungul timpului:

“Pearls of Passion” este albumul lansat in 1986 si include piese precum: Soul Deep, Goodbye to You, I Call Your Name.

In 1988 au lansat “Look Sharp” care a inclus: The Look si Listen to Your Heart, acesta fiind albumul care le-a adus faima international.

In 1991 au lansat albumul “Joyride”, ce continea cantece precum: Joyride, Fading Like a Flower (Every Time You Leave), Church of Your Heart.

In 1992, “Tourism: Songs from Studios, Stages, Hotelrooms & Other Strange Places” a inclus cantece in varinata live cu publicul, printre care si How Do You Do si It Must Have Been Love.

“Crash! Boom! Bang!” a fost albumul ce a marcat anul 1994 prin piesa cu acelasi nume si altele precum Sleeping in My Car sau Fireworks.

“Don’t Bore Us – Get to the Chorus!” este albumul de compileatie a celor mai tari hituri aparut in 1995, dar contine si piese noi precum She Doesn’t Live Here Anymore sau You Don’t Understand Me.

In 1999 au revenit cu albumul “Have a Nice Day” care a inclus single-ul cu acelasi nume, single-ul Wish I Could Fly, Crush on You si altele.

Cel mai recent album a fost lansat in 2001 si se numeste “Room Service”. Acesta a fost considerat o revenire puternica a trupei prin piesele Milk and Toast and Honey sau The Centre of the Heart.

REMEMBER:

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...