Concert| CTC aniverseaza 10 ani in club Wings

Date:

Gasca de la CTC ( DOC, Deliric, Vlad Dobrescu si Dj Paul ) si-a  propus sa faca o recapitualre a celor mai cunoscute piese lansate de trupa in cadrul unui concert aniversar. Trupa implineste 10 ani, eveniment ce nu putea fi lasat sa treaca asa usor. Astfel ca baietii au pus de un concert in Club Wings pe data de 20 aprilie,  adica vineri, adica peste 2 zile 😀  Vor fi interpretate inclusiv piese  mai vechi de pe primul lor EP – „Secretul din atom„, dar si de pe „Secretul din atom” (2002) si „Dificultati Tehnice” (2005).

„Pentru cei care au fost alaturi de noi de la inceput si pentru cei care s-au alaturat mai tarziu si nu au avut ocazia sa vada in concerte piese precum „Asaltul” sau „Reanimare”, e momentul pentru recapitulare. Vom incerca sa trecem prin cat mai multe piese, DJ Paul o sa dea tonul de la platane ca in zilele bune si vom incerca sa anturam si cativa invitati speciali daca sunt prin oras.”

Intrarea la concert se va face incepand cu 22:00 si va fi 20 de lei. Wings Club este situat pe str. Mihai Eminescu nr. 127.
[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=_c8SU82QlvM[/pro-player]

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...