CIRCUL NATIONAL DIN CHINA la Sala Palatului

Date:

Azi de 1 mai oamenii munci care nu ies la padure, la mititei si la bere ii pot vedea pe „oamenii muncii” din statul chinez care presteaza la CIRCUL NATIONAL DIN CHINA. Reprezentatia circarilor va avea loc azi 1 mai la Sala Palatului din Bucuresti.

Prima intrebare care-mi vine in minte este: unde au amenajat „arena” circului la Sala Palatului? Dar poate ne vor prezenta numai acele numere care se preteza locatiei 🙂

Spectacolul incepe la ora 20;00 iar pretul unui bilet incepe de la 100 lei pana la 300 de lei categoria VIP. Cam scumpi astia misti :))

Cu o tradiție de peste 12 ani, arta din Estul Îndepărtat își face loc pe continentul european, surprinzând milioane de spectatori prin magicul care învăluie acest eveniment incredibil.  Recuzita nu face apel la clovni sau animale, punându-se accent pe gimnastica și echilibristica ce demonstrează comuniunea completă dintre corp și spirit.

 

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

În cât timp se recuperează investiția în panouri solare?

Atunci când cineva alege să investească în panouri solare,...

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...