Chris Mayer featuring Cortes & J.Yolo – Vineri

0
1538

Vineri, este cel mai recent single semnat Chris Mayer in colaborare cu J.Yolo si Cortes !

Chris Mayer Vineri
Chris Mayer Vineri

Piesa a fost compusa de Vibearena , care este producatorul Deepside Deejays , dar si de Chris Mayer , versurile apartinandu-le celorlalti doi artisti , Cortes si J.Yolo.  Lansata intr-o zi de vineri, asa cum se numeste si piesa, aceasta are toate sansele sa ajunga imnul zilei ce ne aduce zambetul pe buze!

Vibearena, pe numele real Alex Craciun, a aparut in peisajul muzical in 1999 alaturi de Maximilian in trupa Mahsat, a colaborat cu BUG Mafia, La Familia si Grasu XXL atat ca producator cat si ca artist pe mai multe compilatii si albume. In anul 2005 a pus bazele proiectului Chicanos furnizand unul dintre cele mai apreciate hituri ale vremii „Maleya”, piesa remixata de dj-i consacrati precum DJ Sava, Dj Andi, Nick Kamarera si David Deejay. In 2007 a fondat trupa Deepside Deejays, proiect ce s-a bucurat de o reala recunoastere internationala, castigand numeroase concursuri de remixuri, colaborand cu dj-i renumiti precum Yves Larock, Ian Carey, Tristan Garner.

Ideea piesei ne-a venit intr-o „dimineata” de luni, pe la ora 14, la cafea, dupa un weekend nebun. Observand aglomeratia din jurul nostru ne-am dat seama ca romanul, indiferent ca e bugetar, corporatist, elev sau student, are o caracteristica comuna: Toti isi incep ziua de luni cu gandul – <Abia astept sa vina weekend-ul!> Intr-o seara de <Vineri>, pe la mijlocul saptamanii, am adunat gasca Deepside Music si ne-am facut de cap. Speram sa va placa ce a iesit. Si nu uitati ca, daca nu e vineri, va fi curand!, declara Chris Mayer.

Compozitor, textier, remix-er si live performer, Chris Mayer se imparte intre studio, club, butoane si clape, si toate acestea 4 The Love Of Music! Chris Mayer a lansat alaturi de Connect-R incepand cu 2010 o serie de hituri care au urcat in varful topurilor: Still, I like (the trumpet) sau Charisma sunt doar cateva din piesele care au facut deliciul topurilor!  Compune “Love You” pentru DJ Sava si Raluka, “Thailanda” pentru Nick Kamarera si Mike Diamondz si “Monday” pentru Jimmy Dub, single-uri ce fac ca echipa RappinOn sa aiba trei productii in Top 10 Media Forrest.

Chris Mayer Vineri

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: