CESARIA EVORA – CONCERT LA BUCURESTI IN OCTOMBRIE

1
731

Cunoscuta interpreta, originara din Insulele Capului Verde, revine in Romania, pe data de 5 octombrie, pentru a sustine un nou concert in fata fanilor sai. Evenimentul, organizat de Project Events, in colaborare cu European Event Services, va avea loc la Sala Palatului.

Cei care doresc sa o asculte pe cea supranumita si „Cantareata desculta” cantand live piese celebre precum „Besame Mucho”, „Sentimento” sau „Cabo Verde”, isi pot cumpara bilete de la Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonalds), Librariile Adevarul, Chioscurile Adevarul, Magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Musica, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Palatul National al Copiilor sau Statia de Metrou Unirii 1.

De asemenea, se pot comanda bilete si online, de pe BILETOO.ro, BLT.ro, myticket.ro, biletfan.ro, bilete.ro, biletedelatati.ro sau ticketpoint.ro, asa cum anunta cei de la Project Events.

Preturile biletelor variaza intre 50 si 300 de lei, in functie de categorie.

– 300 lei (categoria VIP)

– 250 lei (categoria 1)

– 200 lei (categoria 2)

– 150 lei (categoria 3)

– 100 lei (categoria 4)

– 50 lei (categoria 5)

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=LLsg_Lk819s&feature=related[/pro-player]
Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:

1 COMENTARIU

  1. […] sursa:Redactia4fun.ro […]

Comments are closed.