Celine Dion a nascut doi baieti gemeni

0
1069

Reprezentantii cantaretei au afirmat ca Dion a nascut sambata in Florida.
Cantareata Celine Dion a nascut sambata 23 octombrie doi gemeni, a declarat un reprezentant al cantaretei pentru revista People.
Cantareata castigatoare a premiilor Grammy a nascut fratern doi gemeni dupa ora 11 a.m. la un spital din Florida. Cei doi nou-nascuti au sosit prematur si vor sta in urmatoarele zile in incubatoare. Cu toate acestea, reprezentantii cantaretei au afirmat ca bebelusi sunt sanatosi. Interpreta si sotul ei René Angélil, care mai au un fiu pe nume René-Charles, nu s-au hotarat inca ce nume le vor pune celor doi copilasi.
„Celine se odihneste in acest moment si cand se va trezi va discuta cu sotul ei numele pentru cei doi baieti”,
a declarat un oficial al interpretei.
„René-Charles tocmai a fost la spital pentru a-si vizita cei doi fratiori si este foarte emotionat de acest fapt.”
Nasterea gemenilor survine dupa cateva zile de la internarea cantaretei intr-un spital din vestul zonei Palm Beach, pentru observatii.
Cei doi nou-nascuti vin dupa ce interpreta a mai incercat sa ramana gravida prin fertilizare prin vitro si chiar a suferit o pierdere de sarcina in 2009.
Interpreta a fost sincera in legatura cu incercarile ei de a ramane gravida, declarand in februarie revistei People ca este determinata sa ramana insarcinata.
„Voi incerca pana va merge,”
a spus Celine dupa ce a avut patru esecuri de fertilizare prin vitro.
„Cinci este numarul meu norocos … asadar acum trebuie sa mearga”
Celine, care a vandut peste 100 de milioane de albume in deceniile precedente din industria muzicii, a fost recent subiectul unei carti de fotografii intitulata „Cé-line, Au-delà de l’image,” care are peste 600 de fotografii nelansate pana acum de superstar.
Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: