CASTIGATORII PREMIILOR GRAMMY 2012!

Date:

Decernarea premiilor Grammy, ajunse la cea de-a 54-a editie, a avut loc duminica seara, iar marea castigatoare a fost, dupa cum era de asteptat, Adele, care a plecat acasa cu sase trofee.

Daca pe plan personal artista a avut cateva probleme de sanatate, pe plan profesional a avut un an extraordinar. De la premiile Grammy ea a plecat, printre altele, cu trofeul pentru melodia anului, albumul anului, cea mai buna performanta pop solo si cel mai bun album pop.

Adele s-a numarat printre artistii care au dorit sa ii aduca un omagiu lui Whitney Houston, care a murit in noaptea de sambata spre duminica.
Foo Fighters au fost alti fericiti ai serii, castigand cinci premii, printre care cea mai buna performanta rock, cel mai bun cantec rock si cel mai bun album rock, potrivit site-ului oficial al Grammy.
Kanye West, care a avut sapte nominalizari, a castigat patru premii pentru cea mai buna performanta rap, cea mai buna colaborare rap, cel mai bun cantec rap si cel mai bun album rap. Cel pentu cea mai buna performanta rap a fost obtinut impreuna cu Jay Z.
Premiul pentru categoria „Best New Artist” a ajuns la Bon Iver, care a castigat si „Best Alternative Music Album”. Trofeul pentru „Best Pop Duo/Group Performance” a fost castigat de o melodie interpretata de Tony Bennett si Amy Winehouse, artista care a murit in 2011.
Skrillex a parasit scena cu „Best Dance/Electronica Album”, dar si cu „Best Dance Recording”.
Corinne Bailey Rae si melodia „Is This Love” au reusit performanta de a obtine „Best R&B Performance”, iar Chris Brown se poate mandri cu „Best R&B Album”.
Taylor Swift se numara printre fericitii castigatori, obtinand premiul pentru „Best Country Solo Performance”.
Romanii sperau ca Shaggy si Costi Ionita sa iasa castigatori la categoria cel mai bun album reggae, insa trofeul a ajuns la Stephen Marley.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=hr5JkOc6rd0[/pro-player]

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...

Erika Isac si mesajul piesei Macarena

Putem sa privim mesajul piesei Macarena semnată de Erika...

Cum să transformi o petrecere de copii într-o aventură magică cu ajutorul animatorilor la petrecere

Rolul Animatorilor la Petrecere în Transformarea unei Petreceri de...

Comedybox.ro, merita banii ?

Mi-am facut abonament la platforma comedybox dupa aproximativ 2-3...