Castigatorii Eurovision 2011:Azerbaidjan – Ell/ Nikki

Date:

Dupa o lunga perioada in care s-a vorbit de acest concurs: Preselectii, selectii, finalele nationale, certurile specifice- noua romanilor- iata-ne ajunsi si la momentul in care am aflat castigatorii concursului Eurovision 2011. Acestia sunt din Azerbaidjan si se numesc Ell& Nikki. Piesa lor a adunat cel mai mare punctaj: 221 puncte, urmati de Raphael Gualazzi, ce a reprezentat Italia  si a obtinut 189 puncte si suedezul Eric Saade, care a strans 185 puncte.

Romania s-a clasat anul acesta pe locul 17, piesa Change compusa de Gabriel Baruta a reusit sa adune la final 77 de puncte. Ii felicitam pentru efortul depus pentru acest concurs si ii asteptam si in anii urmatori cu o piesa mult mai „hot”. Legat de participarea noastra la Eurovision, Gabriel Cotabita ne-a declarat intr-un interviu exclusiv luat de noi inainte de finala ca „Romania nu are sanse in acest an”, mai mult de atat solistul VH2 si-a exprimat un punct de vedere conform caruia piesele din acest an „au fost foarte slabe” 😀 Este parerea lui- nu o comentam- pentru ca  e muzician cu experienta 🙂

Piesa castigatoare:

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=5qimiNmQsSs[/pro-player]

 

sursa: foto&video:eurovision.tv

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...