Lansare Bucharest Underground Cocktail 5, interviu cu Mihai Bivol

Date:

Bucharest Underground Cocktail 5
Bucharest Underground Cocktail 5

Bucharest Underground Cocktail este un proiect desfasurt pe parcursul mai multe episoade avand principal scop promovarea culturii urbane. Pe data de 5.05.2015 a avut loc lansarea episodului cu numarul 5 din Bucharest Underground Cocktail pe PLANTELOR 47 in Bucuresti.

Bucharest Underground Cocktail
Bucharest Underground Cocktail

Cultura urbana a evoluat permanent in Romania – de la primii B boy din anii 80 si pana in prezent au trecut multe generatii care si-au rupt oasele prin parcuri sau in spatele blocurilor, insa pe putini dintre ei ii stim. Acest proiect ii aduce pe stica, online, pe youtube pe tinerii care astazi dau tonul pe aceasta nisa.
Cine a initiat BUC ?
Mihai Bivol este DOP, iar alaturi de Junior (Manea Victor, trupa Frequency ) si BEAN de la SubCarpati au dat nastere acestui proiect finut in anul 2012. Cel mai nou episod  a fost filmat de Mihai Bivol, Christian Anghel si Mihai Militaru cu hai ha imedia, 360view si 4:44 Film & Photography. Muzica este semnata de Argatu. B-boys care se dau in spectacol pe strazile Bucurestiului si sunt protagnostii acestui nou episos sunt:
Lucian „CrazySlide” Nita, Boboc „Bobby” Daniel, Alexandru „Jerks” Teodorof, Bogdan „Bugy” Curca
Stefan „Boak” Boaca, Constantin „Pyciu” Chirita, Alex „Hoople” Huple, Alin „Dax” Oprea, Robert „Rico” Bitculescu, Adrian „China” Ionita,Andrei „Glesha” Glesa,Radu „Nano” Alexandrescu, Ciprian „Ciupa” Rugina,Victor „Jon Rullz ” Manea,Dan „Danut” Sandu, Vlad „Vladut” Andrei.

interviu cu Mihai Bivol


Prin acest proiect vor ramane in timp schimbarile de pe aceasta nisa si vom putea intelege modul in care se schimba, evolueaza acest curent in timp. In mod cert acest gen de proiecte vor deveni material didactic peste 15-20 de ani.

Bucharest Underground Cocktail 5

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...