Born Villain – noul album Marilyn Manson

0
554

                     Pe 28 august 2011 a ieșit la iveală videoclipul produs de actorul Shia LaBeouf în colaborare cu Marilyn Manson. Piesa are și un site oficial unde se poate vizualiza, fără a fi nevoit să intri pe mult utilizatul youtube. (http://www.bornvillain.com/)

          Cântărețul spune că a petrecut cu Shia o noapte în studioul lui, unde i-a arătat filmele scurte pe care le-a creat. Marilyn Manson a fost impresionat de prestație și așa a început formarea videoclipului Born Villain. Acesta poate fi văzut ca o artă, însa doar de cei care au peste 18 ani și asta pentru că el conține scene de violență. Born Villain a fost proiectat ca fiind un scurt film horror care, se pare, a circulat cu viteză prin întreaga lume. Marilyn Manson a obișnuit fanii cu videoclipurile lui trăznite – precum This is the New Shit -, iar acesta nou nu se lasă deloc mai prejos.

          Shia a spus presei că a avut un timp de lucru fabulos cu muzicianul controversat. „Marilyn Manson este pentru mine o figură de neşters. În timpul adolescenţei mele a fost cel mai înspăimântător lucru din lume, aşa că o parte din mine a fost întotdeauna intrigată.” LaBeouf a continuat, „piesa are referiri la Macbeth şi la toate piesele grele a lui Shapespeare. Am încercat să facem un Un Chien Andalou (un film produs de Luis Buñuel)  a lui Manson – un macabru Macbeth.”

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=Ici-K631qu4&skipcontrinter=1[/pro-player]
Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: