Born Villain – noul album Marilyn Manson

Date:

                     Pe 28 august 2011 a ieșit la iveală videoclipul produs de actorul Shia LaBeouf în colaborare cu Marilyn Manson. Piesa are și un site oficial unde se poate vizualiza, fără a fi nevoit să intri pe mult utilizatul youtube. (http://www.bornvillain.com/)

          Cântărețul spune că a petrecut cu Shia o noapte în studioul lui, unde i-a arătat filmele scurte pe care le-a creat. Marilyn Manson a fost impresionat de prestație și așa a început formarea videoclipului Born Villain. Acesta poate fi văzut ca o artă, însa doar de cei care au peste 18 ani și asta pentru că el conține scene de violență. Born Villain a fost proiectat ca fiind un scurt film horror care, se pare, a circulat cu viteză prin întreaga lume. Marilyn Manson a obișnuit fanii cu videoclipurile lui trăznite – precum This is the New Shit -, iar acesta nou nu se lasă deloc mai prejos.

          Shia a spus presei că a avut un timp de lucru fabulos cu muzicianul controversat. „Marilyn Manson este pentru mine o figură de neşters. În timpul adolescenţei mele a fost cel mai înspăimântător lucru din lume, aşa că o parte din mine a fost întotdeauna intrigată.” LaBeouf a continuat, „piesa are referiri la Macbeth şi la toate piesele grele a lui Shapespeare. Am încercat să facem un Un Chien Andalou (un film produs de Luis Buñuel)  a lui Manson – un macabru Macbeth.”

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=Ici-K631qu4&skipcontrinter=1[/pro-player]
Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Erika Isac si mesajul piesei Macarena

Putem sa privim mesajul piesei Macarena semnată de Erika...

Comedybox.ro, merita banii ?

Mi-am facut abonament la platforma comedybox dupa aproximativ 2-3...

Secretele unui site web modern și bine indexat de Google: De ce ar trebui să-l refaci acum?

Ce este un site modern și bine indexat de...

Ce Este un Cvintet? Definiție, Instrumentație și Exemple în Muzica Clasică și Jazz

Bun venit la acest articol dedicat cvintetelor, un termen...