Blazon feat. Big Mak – Milioane, un posibil hit al verii 2014

Date:

Blazon MilioaneBlazon de la Camuflaj se pare ca si-a propus o data cu semnarea contractului cu Red Clover sa ajunga prin piesele sale la un numar cat mai ridicat de ascultatori. Piesa Milioane lansata alaturi de Big Mak are toate sansele sa intre in play-listurile tuturor DJ ilor in aceasta vara, avand toate sansele sa o fie unul dintre hiturile verii.

Piesa este compusa de Andre Rizo si  Blazon are ingredintele unui hit; beat de club, versuri cu mesaj si cuvantul Milioane care este international si a fost inclus in versurile multor piese ce au devenit hituri. Apropo de versuri, acestea au fost scrise de Blazon si Big Mak.

Imi doream o piesa pentru club de mult timp, iar intalnirea cu Andrei Rizo se pare ca a dus la implinirea dorintei. Aveam refrenul scris de ceva timp iar cand am ascultat baza instrumentalului mi-am dat seama ca se potriveste perfect. Am scris strofa pe loc, in 10 minute, fiind inspirat, iar mai apoi, in cateva zile, a fost gata. Piesa descrie perfect atitudinea fetelor din ziua de azi si este special conceputa pentru club.”, a spus Blazon

Blazon Milioane

La finalul anului trecut Blazon a lansat o piesa in colaborare J. YOLO, Purtati De Vant ce a beneficiat de un clip in regia lui Alin Surdu.

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...