Blazon si George Hora au lansat piesa Cauta Iubire

Date:

blazon cauta iubirea
blazon cauta iubirea

La inceput de primvara-vara este sezonul lansarilor, piese noi, clipuri noi, artisti noi. Totul se innoieste precum anotimpul. Si da, aceste lansari au legatura cu antimpul, pentru ca vara se consuma cea mai multa muzica; in cluburi, pe litoral, la terase si mai mult decat atat se organizeaza cele mai multe concerte. Din aceste motive artistii lanseaza acum piese pentru a avea timpul necesar sa fie cunoscute de public si in vara sa faca “boom.’

Blazon George Hora Cauta Iubire

George Hora, producatorul de la studio 66, care este pe jumatate rapper prin colaborarile sale si apropierea de aceasta zona muzicala a lansat piesa “Cauta iubirea” impreuna cu Blazon de la Camuflaj.

 “Cauta Iubire” este o piesa pozitiva ce vine in intampinarea verii pentru a ne aminti ce ne dorim cu adevarat. E un cadou din partea mea si a lui George Hora, menit sa aduca liniste si dragoste in vietile tuturor! „, a spus Blazon.

Piesa este extras de pe albumul solo Blazon – „Dragoste si Sunshine” iar productia muzicala si versurile sunt semnate de cei doi artisti Blazon (Camuflaj Music) si George Hora (Studio66). Blazon a lansat saptamana trecuta single-ul “Milioane” in colaborare cu Big Mak

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...