Bitza&Ombladon-„We`re Gonna Make It”

Date:

Asa cum ne anuntau baietii de la PARAZITII in urma cu ceva timp, ne pregatesc pentru aceasta toamna o serie de piese tari. Prima dintre ele a fost aruncata in aer, este vorba de „We`re Gonna Make It”, o colaborare dintre BITZA si Ombladon. Piesa va aparea pe urmatorul album a lui BITZA, dar si pe albumul lui Ombladon, care este si el in lucru. Fata de piesele lansate de BITZA in ultimii ani, aceasta are un aer pozitiv si mai mult decat atat prezenta lui Ombladon pe aceasta piesa este surprinzatoare 😀

« Multe dintre instrumente sunt trase live, ceea ce duce la un sound foarte placut, natural, completat de synthuri. E o combinatie intre clasic si nou, atat din punct de vedere al negativului cat si al modului in care am cantat pe piesa, atat Ombladon, cat si eu. » spune Bitza.

Bitza si Ombladon nu se afla la prima colaborare. Cei doi au mai lucrat impreuna in urma cu cativa ani la cateva piese care au fost incluse pe albumul “Sevraj”, primul disc lansat de Bitza si pe “Condoleante”, albumul solo de debut al lui Ombladon.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=ioKwmEuJkXs[/pro-player]
Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...