Bitza nu mai este independent

0
857

Bitza nu mai este un artist independent, acesta s-a lasat in sfarsit pe mana specialistilor de la casa de discuri CATMUSIC. Colaborarea dintre acesta si casa de discuri suntem convinsi ca va aduce un produs muzical de succes in cel mai scurt  timp si o promovare foarte buna pentru Bitza.

Colaborarea a inceput de curand, Bitza a anuntat acest lucru in cursul zilei de ieri pe site-ul perrsonal iar casa de discuri a facut publica aceasta informatie in cursul zilei de astazi. Astfel toti cei interesati de un concert semnat Bitza trebuie sa ia legatura de acum incolo  cu Madalina Nicolai(Media service).

„De-a lungul timpului, Bitza a colaborat cu nume de marca ale muzicii romanesti, de la Loredana Groza, la Holograf sau Artan, dar si cu artisti de notorietate internationala precum Cypress Hill sau artisti din noul val ca Maximilian sau Guess Who si a lansat piese de referinta pentru hip-hop-ul romanesc  – “Vorbeste vinul”, “Urmatorul pas”,  “All star part I”, “Armele pregatite/ Pierdut intr-o lume mare”.

Bitza va lansa, conform informatiilor furnizate de casa de discuri in scurt timp un nou single, il asteptam cu interes la fel cum asteptam si filmarea clipului 🙂


Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: