Bibanu MixXL: Am lansat cea mai soft piesa de pana acum

Date:

Bibanu MixXL Minciuna
Bibanu MixXL Minciuna

Bibanu MixXL este unul dintre rapperi cu state vechi din aceasta zona muzicala, insa nu prea a avut “lipici” la hit. A colaborat de-a lungul timpului cu numerosi artisti atat din zona under cat si din mainstream.
Bibanu MixXL a lansat EP-ul Candidatul Independent
In contextu politic actual artistul vine cu un nume de material care ne duce cu gandul la aceasta zona si ne face sa ne indrebam daca pe acest material vom gasi mai multe piese ‘ grele” cu mesaj social in contextul in care artistul a declarat pentru Libertatea ca singelul cu JO ( Ioana Anunta de la X Factor ) este cea mai soft.

Este cea mai soft si cea mai muzicala piesa a mea de pana acum iar acesta este si meritul lui JO. Piesa vorbeste despre minciuna in toate formele sale si cred ca se potriveste perfect albumului <>. Candidatul si minciuna sunt sinonime in contextul oricui. Urmareste intreaga lansare a EP-ului. O sa iti placa”.

Muzica este compusa de Boier Bibescu, Bibanu MixXL, Duta Vlad Ionut, JO, iat textul este scris de Bibanu MixXL. Orchestratia Batranu Razvan Marian, Bibanu MixXL. De videoclip s-a ocupat Bibanu care a semnat regia si montajul iar D.O.P au fost Andrei URSU, Catalin MICU.

Bibanu MixXL  Minciuna  feat JO 

La lansarea precedentului single ( Lasa-ma pe mine ) JO alaturi de Udii am stat de vorba cu artista in cadrul unui interviu exclusiv pe care il puteti citit aici

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Erika Isac si mesajul piesei Macarena

Putem sa privim mesajul piesei Macarena semnată de Erika...

Comedybox.ro, merita banii ?

Mi-am facut abonament la platforma comedybox dupa aproximativ 2-3...

Secretele unui site web modern și bine indexat de Google: De ce ar trebui să-l refaci acum?

Ce este un site modern și bine indexat de...

Ce Este un Cvintet? Definiție, Instrumentație și Exemple în Muzica Clasică și Jazz

Bun venit la acest articol dedicat cvintetelor, un termen...