Anna Lesko, Andreea Balan si Cristina Rus miresele ideale

0
677

Anna Lesko, Andreea Balan si Cristina Rus sunt cu siguranta trei vedete foarte cunoscute, trei femei foarte frumoase ce sunt admirate de  multi barbati ce si-ar dori sa le duca la altar 😀 Probabil la asta s-au gandit si fetele cand au luat hotararea sa mearga impreuna la unul dintre cele mai importante evenimente dedicate mireselor; Expo Ideal Mariaj.  Cristina Rus a fost deja dusa la altar si a spus „Da” sotului ei, Dragos dar Andreea Balan are o relatie de ceva timp cu solistul Keo, astfel ar avea motive serioase sa isi achizitioneze o rochie de mireasa 😛 Dar nu din aceste motive vor fi fetele prezente la Expo Ideal Mariaj.

Cele trei soliste vor urca vineri pe scena de la Romexpo, unde fiecare va sustine cate un recital pentru  vizitatorii Expo Ideal Mariaj. In afara de cele trei soliste, la Romexpo va canta si Sasha Lopez in noua formula, alaturi de de  Broono si Andreea D.

In cadrul evenimentului  Expo Ideal Mariaj, vineri 28.01.2011 de la ora 13.00, va avea loc si o Gala de binefacere, eveniment caritabil care isi propune sustinerea financiara  a sase copii talentati, care provin din familii nevoiase.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: