Andreea Balan: Am invatat sa traiesc in prezent, nu in viitor sau trecut

Date:

andreea balan sexy
andreea balan sexy

Andreea Balan tine un jurnal online extrem de simpatic pe ZuTV, astfel fani o pot cunoaste cu adevarat; Ce este in sufletul ei, ce gandeste, ce simte. Daca multi fani isi doresc sa citeasca stiri mondene despre vedetele preferate si amanunte picante din viata lor, acum au ocazia sa afle ce gandesc ele fara interpretari mai mult sau mai putin tendentioase din partea jurnalistilor.

Andreea Balan: Sunt mai bogată… Averea mea începe să se măsoare în amintiri

andreea balan costum de baie
andreea balan costum de baie

Este cunoscut faptul ca de multi ani Andreea  nu a avut vacanta timp de mai multi ani; ea s-a concentrat mai mult pe cariera, intemeierea unei familii cu Keo sau strangerea sumelor necesare pentru construirea vilei. In ultim post de pe blog, Andreea ne dezvaluie cat de mult se bucura pentru prezent, pentru vacanta, pentru amintirile pe care le traieste acum. Recent artista a fost in vacanta pe insula Phi Phi, unde s-a bucurat de clipe minunate.

Andreea a scris pe blog: 

Târziu am învățat să trăiesc în prezent, nu în viitor sau trecut și că amintirile faptelor și momentelor care îți mângâie sufletul sunt cele mai de preț lucruri. 
Și tot târziu am învățat că nu am cum să știu dacă îmi place sau nu o prăjitură până nu o încerc. Și pentru prima oară am descoperit universul minunat al oceanului și am făcut scufundări. 
Nu vă pot descrie în cuvinte fericirea pe care am simțit-o când, in adâncurile apei, m-am văzut înconjurată de zeci de pestișori colorați în feluri în care poate că doar un pictor știe să îmbine culorile. 
Acolo, în adâncuri, e un univers complet nou și fiecare incursiune în el mă face să apreciez și mai mult natura și minunile acestui pământ. 
 Plec acasă mai bogată decât am plecat, plec cu amintiri pe care nu le voi pierde vreodată și cu promisiunea că voi reveni. 

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

În cât timp se recuperează investiția în panouri solare?

Atunci când cineva alege să investească în panouri solare,...

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...