Anamaria Ferentz – Mai Are (videoclip)

Date:

Anamaria ne surprinde cu o noua piesa dupa foarte mult timp in care a stat departe de scena muzicala. Artista revine cu piesa “Mai are” pentru care semneaza atat muzica cat si textul, iar productia este realizata de Laurentiu Duta. Mai are ne spune “povestea” unei iubiri sincere, adolescentine, iar daca interpretam versurile acestei piese intr-un sens personal, AnaMaria isi exprima speranta ca aceata iubire magica inca exista.

In piesa avem referiri si la povestile scrise de Petre Ispirescu, tinand cont de faptul ca AnaMaria a scris chiar si o carte de povesti.
Ana Maria a fost solista trupei Demmo cu care a cunoscut success, insa ulterior proiectul s-a destramat si aceasta si-a continuat cariera solo, a pozat in Playboy si a fost prezentata de presa mondena in compania mai multor barbati celebri. Ulterior a plecat din tara in America, acolo unde si-a dedicat timpul vietii de familie.

Anamaria Ferentz – Mai Are

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...