Alinka – Tatuaj, prima piesa din cariera solo

Date:

alinka tatuaj
alinka tatuaj

Alinka lanseaza Tatuaj, prima piesa din cariera solo. Pe Alinka o stim din colaborarea cu  Nick Kamarera pentru piesa Nada Mas (Pego Pego) ce a facut furori in vara anului 2012. In acelasi timp daca ne amintim bine Alinka a cantat in trupa ASIA, astfel ca experienta muzicala o recomanda ca fiind un artist deja cu experienta in muzica romaneasca.

In acest moment artista a lansat alaturi de Red Clover prima sa piesa din cariera ei solo, Tatuaj . Piesa  este produs de Metropolitan Records, muzica fiind compusa de Alstani Victor si Paduraru Silviu Marian , iar textul scris de Andrei Letonte.

Intodeauna mi-au placut piesele de dragoste, piesele cu mesaj! Si cred ca oricine care a iubit se poate regasi in mesajul piesei „Tatuaj”. Daca ai un vis, crede cu tarie in el si acel vis va deveni realitate!”, a declarat Alinka.

Alinka – Tatuaj

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...