Alexandra Stan, provocatoare in videoclipul Dance

0
1440
Alexandra Stan videoclip Dance
Alexandra Stan videoclip Dance

Alexandra Stan a lansat un nou single ce beneficiaza incepand de astazi si de un videoclip. Piesa Dance este compusa de Alexandru Cotoi, Alexandra Stan, Erik Lidbom, Mika Moupondo, LeeAnna James, Cosmin Basasteanu si este produsa de Alexandru Cotoi si Erik Lidbom fiind inregistrata la Fonogram Studios.

Piesa Dance are ca tema …tot o line de saxofon

Chiar daca a lucrat cu producatori diferiti, Alexandra STAN nu a renuntat la tema de saxofon care a facut-o cunoscuta incepand cu primul single Lalipop. Ulterior a urmat Mr. Saxobeat care a insemnat pentru Alexandra cel mai important success international. Chiar daca a lansat mai multe piese in ultimele 2 luni, atat singura (Thanks For Leaving ) cat si colaborari cu trupa Zero sau cu DJ Andi -Set Me Free, Alexandra lanseazaa si o piesa “dance” cu tinta precisa catre cluburi.

Alexandra Stan videoclip Dance

Regia clipului este semnata de Khaled Mokhtar, coregraf a fost Emil Rengle iar de styling s-au ocupat Andra Moga si Ema Banita. O intreaga echipa a stat in spatele acestei productii, fapt ce ne spune ca Alexandra a inteles ca un produs profesionist nu poate fi realizat decat de o echipa pusa bine la punct. Daca ma intrebi pe mine ce element a contribuit la succesul Alexandrei o sa raspund fara doar si poate: chipul sexy 😀 are o privire extrem de provocatoare si care iti pune imaginatia in miscare.

Numarul de telefon al Alexandrei este …secret

In urma cu ceva timp artista a fost invitata la profm si le-a declarat baietilor de la Alarma ca numarul ei de telefon este tinut in mare secret, astfel ca nici macar mama ei nu il are 😀

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: