Alex Velea lanseza cu Rashid si Cabron piesa Alerg

Date:

alex velea alergRashid de la CIA alaturi de “fratiorul” Alex Velea  si Cabon au pus mana de la mana, vers cu vers si beat peste beat si au copt piesa Alerg. Versurile sunt scrise de Rashid, Alex Velea, Cabron, Smiley iar muzica a fost compusa in studioul HaHaHa Production de Maxim Chisaru, Rashid, Smiley.

Este stiut faptul ca atat Rashid cat si Alex Velea sunt din Craiova si se cunosc de foarte mult timp, iar in contextul in care membri CIA se remarca prin proiecte solo o astfel de colaborare nu este deloc surprinzatoare. Acest pas ne inspira idea ca Rashid isi doreste sa se adreseze unui public mai larg decat cel de rap, fapt ce ar putea aduce atat avantaje cat si dezavantaje, fiind cunoscut faptul ca “ ambalarea pieselor rap pe placul fanilor “de masa” nu este deloc pe placul fanaticilor din underground.

Alex Velea a lansat piesa sub labelul sau; Golden Boy Society

Despre acest label s-a spus ca ar reprezenta marul discordiei intre Alex Velea si Smiley, insa cei doi au dezmintit ca ar exista probleme in relatia lor profesionala si de prietenie. Am inteles ulterior de la Smiley ca acest acest nou proiect va fi un sublabel pentru HaHaHa Production la fel cum se va intampla si cu HAHAHouse care va fi coordonat de Vali Barbulescu. Lansarea piesei Alerg marcheaza si debutul pentru Golden boy Society- labelul de muzica lansat de Alex VELEA cu o piesa de impact. Pana acum a fost lansata doar o piesa rap semnata de Tzip ce se numeste Tam Tam.

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...

Erika Isac si mesajul piesei Macarena

Putem sa privim mesajul piesei Macarena semnată de Erika...

Cum să transformi o petrecere de copii într-o aventură magică cu ajutorul animatorilor la petrecere

Rolul Animatorilor la Petrecere în Transformarea unei Petreceri de...

Comedybox.ro, merita banii ?

Mi-am facut abonament la platforma comedybox dupa aproximativ 2-3...