Alex Velea lanseza cu Rashid si Cabron piesa Alerg

Date:

alex velea alergRashid de la CIA alaturi de “fratiorul” Alex Velea  si Cabon au pus mana de la mana, vers cu vers si beat peste beat si au copt piesa Alerg. Versurile sunt scrise de Rashid, Alex Velea, Cabron, Smiley iar muzica a fost compusa in studioul HaHaHa Production de Maxim Chisaru, Rashid, Smiley.

Este stiut faptul ca atat Rashid cat si Alex Velea sunt din Craiova si se cunosc de foarte mult timp, iar in contextul in care membri CIA se remarca prin proiecte solo o astfel de colaborare nu este deloc surprinzatoare. Acest pas ne inspira idea ca Rashid isi doreste sa se adreseze unui public mai larg decat cel de rap, fapt ce ar putea aduce atat avantaje cat si dezavantaje, fiind cunoscut faptul ca “ ambalarea pieselor rap pe placul fanilor “de masa” nu este deloc pe placul fanaticilor din underground.

Alex Velea a lansat piesa sub labelul sau; Golden Boy Society

Despre acest label s-a spus ca ar reprezenta marul discordiei intre Alex Velea si Smiley, insa cei doi au dezmintit ca ar exista probleme in relatia lor profesionala si de prietenie. Am inteles ulterior de la Smiley ca acest acest nou proiect va fi un sublabel pentru HaHaHa Production la fel cum se va intampla si cu HAHAHouse care va fi coordonat de Vali Barbulescu. Lansarea piesei Alerg marcheaza si debutul pentru Golden boy Society- labelul de muzica lansat de Alex VELEA cu o piesa de impact. Pana acum a fost lansata doar o piesa rap semnata de Tzip ce se numeste Tam Tam.

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...