SISTEM La Oktober Festivalen din Bergen, Norvegia

Date:

SISTEM a luat fiinta in noiembrie 2000. Astazi, formatia este formata din cinci percutionisti profesionisti: Florin Romascu, Robert Magheti, Claudiu Purcarin, Ciprian Rogojan si Toth Zoltan, toti avand studii muzicale in percutie si cu o vasta experienta. Detin un  repertoriu unic, alcatuit din piese pentru butoaie de diferite marimi si materiale, jante flex, toaca, set de tobe si altele, incluzand efecte speciale cu apa lumini si foc si nu in ultimul rand piese pentru partile corpului, pentru pungi, cani de cafea, lanterne, mingi de baschet, telefoane, galeti, sticle, role de film, pari si alte obiecte.

Pe 19 si 20 octombrie, SISTEM va sustine doua recitaluri la Oktober Festivalen din Bergen, Norvegia.
Festivalul dedicat berii, distractiei si petrecerilor tematice, o sa fie gazda a 16 recitaluri sustinute de artisti si trupe locale si internationale. Alaturi de mai cunoscuti Smokie si Madcon, anul acesta SISTEM le va arata norvegienilor ca butoaiele de bere pot face si spectacol.

Bergen este cel de-al doilea oras ca marime din Norvegia. Si este numit si “capitala culturala a Norvegiei”. Bergen gazduieste pe tot parcursul anului numeroase festivaluri de arta. Din acest oras provin multi artisti, oameni de stiinta, sportivi si politiceni renumiti cum ar fi: Edvard Grieg, faimosul compozitor si pianist de muzica clasica este unul dintre “fii orasului”.

Sper sa va faca placere sa reauziti o piesa mai veche, dar cea mai relevanta, dupa parerea mea a acestora:

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...