60 DE SECUNDE CU EDWARD MAYA – INTERVIU

Date:

Despre DJ-ul roman, Edward Maya, care a ajuns in topul celor mai buni DJ-i din lume, redactia4fun.ro, a mai prezentat articole si in trecut. Acum va oferim spre citire un interviu acordat de catre acesta unui reporter din Londra.

Edward Maya este cel de care ne amintim in ultimii ani ca fiind producatorul hitului “Stereo Love”. Nathan Harrison l-a prins si a discutat cu el despre succesul pe care il are, despre noul single Desert Rain, de curand lansat in U.K, si despre planurile pentru 2011.

2010 a fost, cu siguranta, un an fantastic pentru tine in termeni comerciali si ai succesului pe care l-ai avut cu “Stereo Love”. Ai prevazut vreodata un asemenea succes?

Am crezut intotdeauna in talentul meu si cu ajutorul domnului Eldar Mansurov din Azerbaijan si al Vikai Jigulina am facut o piesa fantastica care ne-a deschis usile catre succes.

In martie ai revenit cu un nou single, “Desert Rain”, spune-ne mai multe despre aceasta piesa.

“Desert Rain” este ceva nou pentru mine, are ceva diferit si un instrument nou, pe care nu l-am mai folosit pana acum, cimpoiul. Mereu am sa incerc sa fac ceva nou si special.

De curand ai semnat un contract cu Agency Global din Londra, cum decurs intelegerea?

Echipa mea a auzit de Agency Global, de partenerii lor si puterea pe care o au pe aceasta piata. Sunt sigur  ca am facut cea mai buna alegere pentru muzica mea. Am semnat cu ei si pentru Statele Unite si Japonia. Brandul Edward Maya va fi prezentat in Japonia pentru prima data prin Agency Global.

Romania nu a fost niciodata asociata traditional cu producerea de DJ-i/producatori, simti ca ai rupt pisica in acest sens?

Tot ce am produs pentru artistii romani cu care am lucrat a fost lansat si peste hotare; de exemplu, “Tornero” (piesa care a ocupat locul 4 la Eurovision 2006), piesele de pe albumul celor de la Akcent si multi altii.

Muzica produsa de tine este eclectica. Cum te-ai descrie tu ca si artist?

Sunt un artist foarte ambitios si consider ca am si  talent. Am absolvit Liceul de Muzica si acum sunt student la Conservator in Bucuresti.

Vika Jigulina a fost evidentiata in piesele tale, inclusiv in cea noua. Ce o face pe Vika speciala?

Vika este una din cele mai bune femei DJ pe care le stiu. Am vrut sa colaborez cu ea si asa i-am descoperit si vocea superba. Era exact ceea ce cautam pentru piesele mele.

Cum s-a schimbat viata ta in urma succesului din ultimul an?

Am calatorit mult si am fost extrem de ocupat. Sunt mereu in studio, cand sunt acasa, iar anul acesta o sa fiu si mai ocupat pentru ca lucrez la primul meu album. Totusi trebuie sa mentionez ca a meritat.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=p-Z3YrHJ1sU[/pro-player]

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...