Vunk a lansat clipul „Scapa-ma de ea”

0
711

Dupa ce au revenit in forta pe scena muzicii romanesti alaturi de Antonia cu piesa „Pleaca”, Cornel Ilie alaturi de coelgii de la Vunk au lansat astazi clipul piesei „Scapa-ma de ea”. O piesa care nu se indeparteaza foarte mult de stilul VUNK si de stilul piesei „Pleaca”. Ritmurile VUNK din pacate au cam fost ocolite in ultimii ani de oamenii de radio ce se ocupa de playlist 😀

Personal as dori o mai mare diversitate in cadrul pieselor ce se aud in FM, nu de alta dar diversitatea ne asigura o viziune mult mai completa asupra muzicii. Piesa „Scapa-ma de ea” chiar daca este o piesa care ne duce cu gandul la iubire, la relatia dintre „el” si „ea” contine la finalul clipului un mesaj nationalist:

„FILMARILE AU AVUT LOC IN CHISINAU SI LANGA BUCURESTI. Nici in Moldova si nici in Romania inimile nu s-au stricat, ci bat la fel, in limba romana. Romania este o lume, nu doar o tara”

Noul clip arata foarte bine si trebuie sa stiti ca a fost regizat de Silviu & Bogdan Mustățea, iar producator au fost VUNK & Gina Stroian.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=VzeuNKIdoyg[/pro-player]

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: