Au inceput inscrierile la Scoala de muzica a trupei Voltaj

0
5140
voltaj aademy
voltaj academy
voltaj academy

Trupa Voltaj a dat startul inscrierilor la Voltaj Academy in data de 15 decembrie 2014. Numai in prima zi s-au inscris nu mai putin de 18 cursanti. Cursurile vor fi tinute de profesori cu studii universitare in domeniu iar workshop-urile vor fi sustinute chiar de baietii de la Voltaj. Tinerii cu aspiratii muzicale au la dispozitie o serie de cursuri:

Cursuri Canto

La aceste cursuri Calin Goia va sustine o serie de workshop-uri ce vor avea rolul de a le transmite din experienta castigata de solistul trupei de-a lungul timpului.

La cursurile de canto vei avea parte de o pregatire tehnica, dar si de notiuni ce tin de miscare scenica, tehnica de microfon si atitudine muzicala. In functie de genul muzical abordat, profesorul va propune si va structura repertoriul, astfel incat in cel mai scurt timp, sa-ti poti gasi propriul stil.

Pasionatii de muzica pot opta si pentru Cursuri de pian, chitara, bass, tobe, productie muzicala. Cursantii vor avea ocazia sa faca practica in studioul baietilor de la  Voltaj, iar cei mai talentati dintre ei vor primi sprijinul pentru formarea de noi trupe si chiar vor putea canta alaturi de ei in concerte.

În cadrul cursurilor noastre vei învăța noțiuni teoretice pe care apoi le vei pune în practică, vei învăța să te transpui pe scenă și să fii un adevărat artist, nu un simplu cântăreț. Vei învăța să improvizezi și cel mai important, să fii TU însuți, cu propria ta identitate muzicală”, declara liderul trupei Voltaj, Călin Goia.

Cum se desfasoara cursurile si care sunt tarifele

Cursurile se desfasoara individual. Fiecare sedinta dureaza 50 de minute, iar preturile difera in functie de tipul de abonament ales. O sedinta costa 100  ron, 4 sedinte 360 de ron, iar 8 sedinte costa 640 ron.

In acelasi timp la mijlocul anului 2014 se anunta lansarea The Music – Scoala industriei muzicale din Romania. un proiect ce isi propunea sa ofere artistilor incepatori sansa sa dobandeasca cunostinte practice si teoretice cat mai serioase si interactiune cu artistii deja consacrati, astfel incat accesul in lumea muzicala sa fie cat mai usor. Din acest proiect trebuie sa faca parte  deMoga Music, Voltaj Academy si Big Bounce – scoala de dans a lui CRBL. Pana in acest moment doar baietii de la Voltaj au facut ceva concret in acest sens.

Baietii de la Voltaj sunt implicati in multe proiecte in sfere diferinte de activitate: detin o ceainarie- Camera din fata in zona Piata Romana, recent au lansat o marca de ciocolata, s-au implicat in proiecte sociale ajutand chiar cu „mana de lucru” la construirea casei pentru Loredana – tanara care a inapoiat un portofel cu 1000 de ron .

Foto: Kiss FM

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: