New video|Toni Tone-”Forever Alive”

Date:

Toni Tone si-a lansat ieri in premiera pe libertatea.ro noul clip, ”Forever Alive”.  Piesa Forever alive este prima din cariera solo a lui Toni Tone, fiind un single ce iti transmite o stare pozitiva, energie si pofta de viata, fapt pentru care a si intrat deja in playlisturile radiourilor 🙂

Regia clipului a fost semnata de Iulian Moga iar scenariul are la baza o poveste de dragoste neîmplinită 😀 ce sa mai, profund Iulian Moga 😛

„Filmarile au durat de la 16:00 până la 10:00 dimineaţă a două zi. Totul a mers perfect şi tot respectul nostru pentru echipă de producţie care ne-a ajutat foarte mult.
Decorurile au fost senzaţionale iar Lexi ne-a şocat în mod plăcut prin felul în care şi-a jucat rolul. După ce a filmat încontinuu toată noaptea, la 8 dimineaţă am ajuns la scena în care camera se inundă şi ea trebuia să se joace în apa rece cu zâmbetul pe buze”, povesteşte DJ Tone.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.

spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...